Webdesign

U kan bij Brakel Computers terecht voor een doelgerichte en gebruiksvriendelijke website.
Elke website wordt voorzien van een CMS systeem.  

Wat is een CMS systeem?

CMS staat voor Content Management System. Dit is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt documenten en gegevens op internet te publiceren zonder enige technische kennis, dit op een heel eenvoudige manier. Elke pagina is aanpasbaar in een interface gelijkaardig aan deze van Microsoft Word.
Drupal logoAls voorkeur gebruikt Brakel Computers het Drupal systeem. De vele mogelijkheden en de flexibiliteit van het systeem laten een snelle opbouw en integratie van nieuwe onderdelen toe. Dit systeem zal dan ook in de meeste projecten terug te vinden zijn.
Voor elke website wordt een template ontworpen, zo bent u er zeker van dat uw website uniek is !

Analytics

Google analytics pictureIn elke website wordt een Google Analytics account ingebouwd, hierdoor is het mogelijk marketing gerichte acties uit te voeren en hierop de feedback te kunnen meten. Ook is het hierdoor mogelijk de website beter te analyseren met als doel het bezoekersaantal te doen stijgen.

 

SEO

Een website moet niet enkel goed uitzien en gebruiksvriendelijk zijn, een website moet ook terug te vinden zijn! SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Door aan SEO te doen gaat uw website hoger terug te vinden zijn in de zoekresultaten waardoor uw website meer bezoekers genereerd. Er wordt rekening gehouden met de meest gekende zoekrobotten zoals Google, Bing en Yahoo.
Elke website gemaakt door Brakel Computers heeft deze stappen reeds ondergaan. Indien u uw eigen website wil verhogen in de rankings kan u ook steeds beroep op onze diensten doen.

E-Mail

Bij elke website komt gratis de mogelijkheid meerdere e-mailadressen aan te maken met als uitgang uw webadres (bv. naamvoornaam@mijnsite.be).

XHTML/CSS

Elke website wordt opgebouwd in semantische XHTML code en CSS volgens W3C webstandaarden. Hierdoor is uw website gegarandeerd foutloos wat opnieuw voor een hogere ranking zorgt in zoekmachines.

Beschikbaarheid

Brakel Computers is bereikbaar 7 dagen per week via e-mail en telefoon. Indien er dringende aanpassingen nodig zijn aan uw website kan hier steeds rekening met gehouden worden. Er zijn nooit extra kosten verbonden aan weekendopdrachten.

Huisstijlen

Elke website wordt specifiek ontwopen naar uw eigen huisstijl. Indien u nog niet over een huisstijl beschikt kan deze voor u aangemaakt worden. Eenheid in communicatie naar buiten toe is namelijk heel belangrijk.

Interesse?

Indien u beroep wil doen op deze dienst gelieve een mailtje te sturen naar info@brakelcomputers.be .
U zal zo snel mogelijk een antwoord ontvangen waarna een specifieke offerte opgemaakt kan worden. Deze offertes zijn steeds kostenloos.