Activiteiten

 

Verkoop van notebooks, mini-laptops, desktops en server systemen
HP Apple Asus AcerBij Brakel Computers kan u terecht voor de aankoop van alle merken computers, hiervoor raden we u volgende merken sterk aan: Apple, HP, Asus, Acer.

U kan bij Brakel Computers ook terecht voor het plaatsen van een server bij u thuis of op het kantoor. Alle computers worden op bestelling geleverd, hierdoor beschikt u steeds over de meest recente systemen. Bij Brakel Computers bent u niet zomaar een nummertje in het klanten bestand, er wordt steeds samen met de klanten overlopen wat de huidige en toekomstige benodigdheden zijn zodat er geen overgeprijsd of ondergeprijsd systeem aangeraden wordt.

Alle offertes zijn steeds kostenloos.

[top]


Herstellingen van alle merken computers
Service

U kan bij Brakel Computers terecht met alle merken computersystemen. Ongeacht de plaats van aankoop. U geniet steeds dezelfde service in elke omstandigheden.

Service + (momenteel worden geen nieuwe Service + contracten afgesloten)

Voor vennootschappen en zelfstandige beroepen is er echter een aparte regeling mogelijk. Deze kunnen 7 dagen op 7, 24u op 24u telefonisch contact opnemen zodat hun bedrijvigheid op geen enkel moment in het gedrang hoeft te komen.

Herstellingen aan huis zijn eveneens mogelijk en soms zelfs onvermijdelijk.

No cure, no pay!

Indien uw computer niet hersteld kan worden door een te grote herstellingskost zullen er geen kosten aan werkuren in rekening gebracht worden.

Ver weg maar toch dichtbij...

Brakel Computers biedt de mogelijkheid om herstellingen op afstand uit te voeren. U gaat simpelweg op een aangeleverde website een programma openklikken waarna u een unieke ID ontvangt (deze ID is enkel geldig terwjil uw computer aanstaat, indien u uw computer herstart is deze niet meer toegankelijk). Hierna kan de herstelling op uw computer uitgevoerd worden terwijl u kan meevolgen op het scherm. Het spreekt voor zichzelf dat dit enkel mogelijk is indien u over een breedband internetverbinding beschikt (minstens adsl).

[top]


Aanleggen van netwerken bij u thuis of op het kantoor

Wenst u een persoonlijk netwerk voor het delen van printers of bestanden of wenst u een server met SBS2008 dan kan u ook steeds beroep doen op de diensten van Brakel Computers. Het aanleggen van de bekabeling, het opzetten van een draadloos netwerk en/of een server bevindt zich allemaal bij de mogelijkheden. Na overleg kan er een specifiek systeem naar alle vereisten toe gekozen worden.

Ook kan u bij Brakel Computers terecht voor het beveiligen van uw thuis- of bedrijfsnetwerk.

[top]


Eigen assemblage van onderdelen en complete systemen

Wat u wil...
Heeft u specifieke vereisten in een computer en wenst u deze zelf samen te stellen, dan kan u zeker bij Brakel Computers terecht. U kan een computer perfect op maat samenstellen, zelfs volgens een door u opgestelde lijst. U krijgt alle nodige informatie voor het samenstellen van een stevig systeem. Eén van de grote voordelen aan dit systeem is dat u bij een defect onderdeel tijdens de garantie dit onderdeel direct kan laten vervangen en u uw computer niet naar de fabrikant hoeft op te sturen. Dit kan interessant zijn voor mensen die hun computer niet kunnen missen.

[top]


Grafische ontwerpen & webdesign

Bent u op zoek naar een eigen website + e-mail adres, gelieve dan even het webdesign gedeelte van deze website te bekijken. Indien er nog vragen zijn kan u steeds contact opnemen met Brakel Computers.

[top]